KING THAI EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 581 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Thai Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 9:23 Heerlijk en stipt op tijd, zoals altijd.
24 mei 2024 om 21:06 Altijd lekker en wat een reuze keuze
4 mei 2024 om 2:09 Het eten kwam lauw. OP zich niet zo erg voor Thais. De kipsate was helaas erg flauw, daar moest absoluut satesaus overheen. De kip met basilicum was oke.
3 mei 2024 om 21:16 Heerlijk, vers en authentiek
2 mei 2024 om 19:29 Heerlijk als altijd, je proeft dat het super vers is! Heel smaakvol
24 apr 2024 om 2:06 Opnieuw zitten er uien bij terwijl ik had aangegeven dat er een voedselallergie is en er echt geen ui in mag zitten. Lezen jullie überhaupt wat er bij een bestelling staat?
20 apr 2024 om 12:15 Lekker, goed verpakt, snelle bezorging. Maar prijzig.
13 apr 2024 om 21:53 De beste Thai van Eindhoven! Stipt op tijd bezorgd.
13 apr 2024 om 11:41 Good quality Thai food each time, though a bit on the expensive side. Must say was pleasantly surprised with the delivery time this time, within 30 mins!
12 apr 2024 om 4:48 Ik kan niet tegen ui & knoflook door voedselintolerantie. Had ik duidelijk aangegeven. Is blijkbaar niet eens gelezen: er zat gewoon ui in. Niet tof, niet acceptabel. Ik zag het gelukkig op tijd anders was ik hartstikke ziek. Eten kwam ook te laat.
4 apr 2024 om 22:44 Super weinig, erg duur.
2 apr 2024 om 22:46 Zoals altijd enorm lekker en op tijd bezorgd.